|
Nick-Bateryjka ilvl 380 Klasa-shaman rasa-troll spec-enhancment/resto (w budowie) profesje-alchemia/herbalism link:http://eu.battle.net/wow/en/character/wildhammer/Bateryjka/advanced user interface:jeśli wam chodzi o addony to mam te podstawowe które są mi potrzebne,tyle na temat addonów. doświadczenie: naxx,ulduar fragmenty,toc i togc full,icc10 kingslayer 25 dawn of light ofc na różnych postaciach,z cata bwd,bot,firelandsy full clear + pierwszych 2 bossów hc no i niestety moja grupa rozpadła się jak doszliśmy na normalu do 4 bossa w dragon soul.Hagare oczywiście pobilismy. played time:68 dni 22 h i 34 minuty, jeśli chodzi o wszystkie postacie to ponad 200 dni Lączę-niestety słabe i-plus chociaż da się grac normalnie 10 bez zadnych problemów. token-posiadam token w komórce . o sobie mam 22 lata mieszkam w okolicach warszawy, introwertyczny choleryk mało mówię więcej robię, cierpliwość mocna. Byłem dawno temu w be cool,potem w oculusie,potem (jakaś gildia fredzika nie pamiętam dokładnie),cataclysm jedna z większych moich porażek w doborze gildii ,limes inferior i byłem też u was ale krótko. Powody odejścia: be cool-chęć progresy tak mogę to ująć. oculus-rozpad gildia fredzika-rozpad cataclysm-konflikt z oficerem o specyficznym podłożu. limes inferior- koledzy poszli grać w star warsy i do tej pory nie wrócili a sam nie bede siedział. z resztą posiadam na 85 lvlu holy paladyna 386 ilvl,warriora 382 fury/prot troche mniej,priesta holy382,druida 360 ale żadko nim gram,maga na 82 lvlu,dk na 80lvlu,warriora na 78 lvlu,roguea na 62 i mnóstwo mniejszych postaci na różnych serwerach.
|
|